duminică, 16 decembrie 2012

Despre duşmani, Dumnezeu să le dea sănătate !


Dar în primul rând, vreau să mulţumesc prietenilor care m-au votat, care, chiar aflându-mă în situaţia în care sunt, au arătat că nu cred toate răutăţile care s-au spus  despre mine şi fiul meu. Nu mă explic, pentru că prietenii mei , nu au nevoie de asta, iar duşmanii oricum nu vor crede.

În al doilea rând, sunt informat că pe blog apar insistent înjurături de genul „fu….ţi morţii măti…”, cu un lung şir de invective, printre altele  că aş fi furat „milioane de euro”…….probabil cel care le tot proliferează, este frustrat că înjurăturile nu sunt postate! Îi rog, să n-o pomenească pe mama, o femeie simplă, sfântă între copii, pe care ne-a educat în spiritul cinstei şi a cuvântului respectat. Atât.

Nu, nu am furat milioane de euro, nu am furat niciun leu, pentru că toată viaţa mea am muncit pentru fiecare leuţ, iar din ce spune „anonimul”(care nu va fi veşnic anonim) nu s-a întâmplat, atâta că, neavând argumente, înjură, înjură…

Da, am făcut drumuri, căci acesta este obiectul de activitate al societăţii unde muncesc, alături de câteva sute de oameni. Nu am furat, nu am înşelat pe nimeni, am muncit, am avut grijă ca oamenii să aibă de lucru, să nu devină şomeri, căci fiecare au în spate familii de întreţinut. Este acesta un lucru condamnabil? Şi aici mă refer la toţi oamenii de afaceri serioşi care trudesc zi lumină pentru ca o societate să meargă, să nu fie închisă, să nu facă şomeri? Botoşăneni, asta este de condamnat? Dacă asta este de condamnat, atunci, haideţi să fim toţi şomeri, sau să plivim floricele , să le pregătim pentru primării,  sau să mai dăm câte un păhăruţ de rachiu, celor care „stau acasă”, că este mai onorabil, nu?

Dacă obiectul de activitate este construcţia de drumuri, aceste drumuri în general şi în particular, sunt gestionate de autorităţi publice, deci sunt făcute din bani publici ! dacă drumuri ar construi , privaţii, probabil că o parte a presei care mă iubeşte, ar tăcea. Dar de ce unii pot construi drumuri, bune, rele, iar aţlii nu? De ce?Autorităţile de control „pe fonduri europene” şi nu numai, nu au avut obiecţii legate de calitatea lucrărilor, tu, „Anonimule”, de ce tot împrăştii minciună? Păcat, păcat că eşti manipulat probabil destul de urât.

Tot scandalul acesta a pornit de la o făcătură politică, în care unii trebuiau eliminaţi, demonizaţi, de parcă nu toţi am fi botoşăneni, care facem ceva pentru oameni. Eu, nu am făcut decât să mă apăr, alţii m-au atacat continuu. Presa le-a ţinut isonul. Păcat, căci atât de mici şi trecători suntem. Poate că le pare rău acum, nu zic…..dar este târziu. Oricum, le doresc multă sănătate, înţelepciune şi să nu mă mai înjure, căci îşi fac lor înşişi rău.
La cumpăna dintre ani, să se gândească la bilanţul interior şi măcar, să se ierte pe ei înşişi

2 comentarii:

  1. Contac este singurul om de afaceri care nu a falimentat societatea pe care a condus-o 40 de ani! rezultatul? a fost bagat in puscarie! caci era strigator la cer, unul care munceste si da de lucru la oameni trebuie sa intre in puscarie, pe motive inventate, ca pur si simplu a facut drumuri! NU A FURAT NIMIC, NU ESTE PREJUDICIAT STATUL, din contra s-au facut niste drumuri, asa cum si alte firme au facut, iar hotii, falimentatorii, incompetentii spoiti din functiile politice, de 23 de ani, huzuresc! deci hotii sa ne conduca si sa mai vanda ce a mai ramas din Romania si unul ca Contac care a mentinut o societate ptr oameni, trebuia sa intre in puscarie la comanda politica, a celor care nu suporta aceasta diferenta. Iar presa? presa a ridicat hotii in slavi si i-a demonizat pe acesti oameni nevinovati! pana la urma Contac n-a furat nicio centima, a lucrat drumuri, pe baza de licitatii castigate cinstit, avand o dotare buna si specialisti de inalta clasa! vedeti dvs., diferenta asta? uitati-va cine ne conduce in judet? ce au facut astia in ultimii 23 de ani? ce realizari au? Toti? concret? cam nimic, dlor...cam nimic......din contra, au distrus judetul, tara asta, avand cate 2-3 mandate de parlamentari, platiti gras, de unde le-au rezultat si pensii imense fata de romanii obisnuiti care au muncit 40 de ani ? pensii de parlamentari ptr ce? , ptr. dormit si prostituat prin parlamnet, ce au facut pt noi? aaaaaaaaaaaa......au ei cate 2-3 vile, masini si beizadele pline de tupeu....ati vazut vreun baiat de-al lui Contac sa fie vedeta in cluburi? nu....omul i-a invatat sa munceasca, sa fie seriosi, cinstiti , sa mearga la munca la 5 dimineata....iar acu dusmanii l-au bagat pe unul in puscarie.....asta e dreptatea la noi.....si noi, romanii plecam urechea la toate minciunile si manipularile presei "independente" si asteptam ca "politicienii" de doi bani legatura sa ne faca viata buna? de unde, nu le ajunge lor?! nu stiu cum sa fure mai mult in aia 4 ani! uitati ca Contac cat a fost presedinte, a lasat sedii ptr consiliu , cumparate, proiecte din care s-au infruptat 2 presedinte de consiliu, apoi.....curtea de conturi nu i-a gasit furaciuni, asta nu se spune, nu? javrelor incompetente, asta ascundeti nu? exista un Dumnezeu, cat rau poti sa-i faci unui om nevinovat? cat? si pana cand? sunt peste 100 de biserici ajutate de Contac, fara interes, ca e un om cu frica de Dumnezeu!, voi ce ati facut?, ma refer la hotii care se afiseaza pe la sfintiri pe scena alaturi de mitropoliti? le curg mucii pe la pomeni cu lume multa, ca sa fie votati si bagati in seama....exista un Dumnezeu, asteptam...

    RăspundețiȘtergere
  2. la multi ani domnule Contac sa va dea Dumnezeu putere si sanatate cu respect V.G

    RăspundețiȘtergere